Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Ingersoll horloges, nieuwste modellen op Baselworld

Geplaatst op 13 maart 2012 om 10:53 uur

 In Basel, Zwitserland, wordt elk jaar de grootste horlogebeurs ter wereld gehouden. Hier komen horlogeliefhebbers, exposanten en journalisten bij elkaar om alle nieuwe trends op horlogegebied te vernemen. Uiteraard waren wij ook aanwezig.

Ingersoll horloges 2012

De collectie Ingersoll horloges voor het jaar 2012 is flink vernieuwd. De nieuwe Ingersoll horloges onderscheiden zich van vorige collecties door haar meer luxe designs en gewaagde ontwerpen. Het horlogemerk Ingersoll produceert degelijke automatische horloges. De collectie bestaat uit klassieke modellen maar ook moderne modellen. De nadruk ligt echter op klassieke horloges. En juist met deze klassieke horloges gooit Ingersoll hoge ogen.

Prima kwaliteit, gunstige prijzen

Naast de nieuwe designs heeft Ingersoll ook flink geinvesteerd in een verbeterde kwaliteit. Automatische uurwerken blijven gevoelig voor invloeden van buitenaf en Ingersoll heeft hard gewerkt om de nieuwe collectie Ingersoll horloges te voorzien van betere uurwerken. Dit resulteert in een sterke collectie schitterende horloges met automatische uurwerken. Het leuke van Ingersoll is dat het automatische horloges aanbiedt voor relatief lage prijzen.

Wanneer u op zoek bent naar een automatisch horloge met een degelijk uurwerk en stijlvol design moet u zeker Ingersoll overwegen. Dit merk zal de komende jaren menig horlogeliefhebber gaan verrassen en biedt voor de bescheiden portemonnee enorm veel keus en kwaliteit.