Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos horloges

Geplaatst op 26 mei 2021 om 10:58 uur

Zwitserse horloges zijn nog altijd erg populair. Iedereen kent merken zoals Rolex, Omega, Tag Heuer en Oris. Wanneer je op zoek bent naar een mooi Zwitsers horloge en je kent het volgende bijzondere horlogemerk nog niet, dan wordt het echt tijd eens kennis te maken met Epos. Epos is een bijzonder mooi Zwitsers horlogemerk. Epos werd opgericht in 1925 en produceert daarmee al bijna een eeuw horloges van zeer hoge kwaliteit. Door de jaren heen weet Epos zich steeds weer opnieuw verder te ontwikkelen. Dit merk staat dan ook voor innovatie en vernieuwing en heeft de tijd gebruikt om steeds weer bij te leren en kennis en ervaring op te doen. Zwitserse kwaliteit staat voor zich, dat weet iedere horlogeliefhebber. Op dit gebied weet je dan ook dat je met een Epos horloge altijd goed zit. Daarnaast weet Epos betaalbaar te blijven waardoor het merk ook voor mensen met een minder groot budget veel te bieden heeft. De prijs-/kwaliteitverhouding die Epos horloges bieden is dan ook uitstekend te noemen.

Epos Sportive 3441.131.96.56.56 Diver horloge

Wanneer we kijken naar de collectie van Epos horloges valt het op dat het merk zowel sportieve, klassieke als retro designs biedt. Ook wat betreft het type uurwerken heb je ruime keuze. Epos maakt namelijk gebruik van zowel mechanische als Zwitserse automatische uurwerken. Deze uurwerken zijn van de merken Sellita en ETA. Epos kenmerkt zich daarbij door de mooie afwerking van de uurwerken met Côtes de Genève en blauwe schroeven. Epos vervaardigt de horloges met de hand waarbij een sublieme afwerking en oog voor detail hoog in het vaandel staan. De echte liefhebber zal het oude ambacht van het vervaardigen van horloges dat terugkomt in deze horloges zeker weten te waarderen. Mede doordat de horloges van Epos in vrij kleine oplage worden geproduceerd koop je met een Epos horloge echt iets bijzonders waar niet iedereen mee rondloopt.

De prachtige en zeer stijlvolle collectie van Epos bestaat uit verschillende series horloges. Het eerste horloge dat we eens nader belichten is het Epos Originale 3437.132.20.16.30 horloge. Dit bijzonder mooie horloge straalt klasse en stijl uit. De combinatie van de klassiek blauwe wijzerplaat en de edelstalen horlogeband maken dit horloge geschikt om te dragen bij vrijwel elke outfit. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en is uitgerust met een automatisch uurwerk van ETA. Verder biedt dit horloge mooie extra functionaliteiten zoals een datumaanduiding en een secondewijzer. Daarnaast beschikt het horloge over een doorkijkbodem welke er voor zorgt dat je je horloge aan het werk kunt zien. Het horloge sluit met een vouwsluiting. Doordat voor het horloge het sterke saffierglas is gebruikt zal je niet snel krasjes krijgen op je horloge, zodat het lang mooi blijft. Dit model uit de Epos Originale serie heeft een kastdikte van 10mm, dat zich comfortabel laat dragen om de pols.

Een tweede horloge uit de collectie dat zeker het benoemen waard is, is het Epos Sportive 3441.131.96.56.56 Diver horloge. Dit horloge heeft een zeer sportieve uitstraling door de helderblauwe kleur in combinatie met gele accenten. De horlogeband is vervaardigd uit rubber en dit duikhorloge is tot maar liefst 500 meter waterdicht. Bovendien beschikt dit horloge over een draaibare bezel en verschroefde kroon. Andere mooie extra functionaliteiten van dit specifieke horloge zijn onder meer een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Het horloge is eveneens uitgerust met een automatisch uurwerk van ETA, wat zorgt voor een zeer solide en betrouwbare basis. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en ook hier is gebruik gemaakt van het extreem sterke saffierglas. Dit horloge sluit met een vouwsluiting en heeft een kastdikte van 15 mm. Dit horloge is dus zeer compleet en zeker voor de sportieveling die een goed duikhorloge zoekt een hele mooie keuze.

Naast de 2 horloges van Epos die we hierboven genoemd hebben, kent het merk nog veel andere mooie modellen in zowel de Epos Originale als de Epos Sportive serie. Maar ook de Epos Emotion serie is zeker het bekijken waard. De verschillende series herbergen zowel onderling als ieder voor zich veel diversiteit en bieden voor ieder wat wils. Wanneer je enthousiast bent geworden door dit artikel over de horloges van Epos loont het nu zeker de moeite eens een kijkje te nemen in onze webshop. Wij bieden momenteel namelijk veel verschillende mooie modellen van Epos met een aantrekkelijke korting aan. Dat betekent dat je op dit moment kunt kiezen voor een horloge van topkwaliteit tegen een extra scherpe prijs. Daar Epos altijd al betaalbaar is voor de kwaliteit die het merk levert, is dit nu een gouden kans te noemen. Wacht dus zeker niet langer en ga op zoek naar jouw favoriete Epos horloge!

BensonTrade is officieel dealer van Epos horloges. Wij bieden je zekerheid, authenticiteit en duidelijke garantie. Wanneer je bij ons een Epos horloge bestelt ontvang je deze thuis in een luxe officiële box met handleiding. Natuurlijk krijg je 2 jaar garantie op je Epos horloge. Je kunt je bestelling met een gerust hart plaatsen. In onze webshop betaal je veilig met creditcard, Ideal, Paypal of gewone bankoverschrijving. Wij zorgen er dan voor dat jouw pakketje goed verpakt op reis gaat zodat je snel jouw fraaie Epos horloge kan dragen!