Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Elysee horloges 2019

Geplaatst op 23 april 2019 om 12:58 uur

Het Duitse horlogemerk Elysee staat bekend om haar betaalbare kwaliteit. Het van origine Zwitserse merk, werd opgericht door de horlogemaker Jacques Beaufort. In 1992 wordt het merk echter verkocht aan de Duitse zakenman Reiner Seume, waarna men zich met name richt op de Duitse horlogemarkt. De Elysee horloges worden geproduceerd in Düsseldorf en zijn van zeer hoge kwaliteit terwijl de prijzen zeer interessant zijn. Het merk mag dan ook niet voor niets het predicaat ‘made in Germany’ voeren. In 2013 werden de eisen en voorwaarden voor dit kwaliteitslabel opgesteld en Elysee is hier vanaf het begin zelf bij betrokken geweest. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij het merk dan ook zeer hoog in het vaandel. De bedrijfsfilosofie van het merk legt de basis hiervoor: ‘De kern van ons werk is de optelsom van design en hoge kwaliteit, gecombineerd met de wensen van horlogeliefhebbers’.

Elysee Moon horloge

De horloges van Elysee hebben een traditioneel karakter. De fraaie ontwerpen hebben een ingetogen uitstraling. In de ruime collectie vindt men onder andere klassieke horloges, moderne horloges en pilotenhorloges. Er is daarnaast keuze uit zowel dames- als herenhorloges en zowel quartz- als automatische uurwerken. Elk Elysee horloge is voorzien van hoogstaande technologie op gebied van uurwerken aangezien het merk gaat voor optimale innovatie op dit gebied. Alleen de beste materialen worden geselecteerd voor de horloges zoals saffierglas, edelstaal en kalfsleder. Met een Elysee horloge kiest u gegarandeerd voor een kwaliteitsproduct!

Bekijk de nieuwste Elysee horlogecollectie in onze webshop. Als officieel dealer leveren wij elk horloge met 2 jaar garantie, luxe horlogebox en handleiding. Mist u een Elysee horloge in onze collectie? Neem dan contact met ons op, wij kunnen elk horloge van dit Duitse merk leveren.