Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Pontus Pilot 161.497.55 horloge

Geplaatst op 28 november 2022 om 15:04 uur

Een mooi pilotenhorloge met een vleugje nostalgie is voor menig horlogeliefhebber een aantrekkelijk horloge. Er zijn vele Zwitserse maar ook Duitse horlogemerken die pilotenhorloges in hun collectie bieden die zeker de moeite waard zijn. Denk aan Laco en Fortis.

Maar ook het Duitse merk Davosa, dat haar wortels in Zwitserland heeft, is een merk dat onder meer aansprekende pilotenhorloges biedt. Een pilotenhorloge is wat betreft design en functie gerelateerd aan de luchtvaart. Voor een piloot moest het horloge vroeger goed afleesbaar zijn waardoor deze vaak groter was. Bovendien was het belangrijk dat het horloge ook in het donker goed afleesbaar was. Dit zijn dan ook eigenschappen die we vaak terug zien in de pilotenhorloges van nu. Deze voeren je terug naar de tijd van weleer en hebben vaak een retro uitstraling. De pilotenhorloges van vandaag de dag zijn over het algemeen passend om te dragen bij verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens het vliegen, maar ook bij een zakelijke of meer casual gelegenheid kunnen deze heel goed gedragen worden. Een stijlvol en elegant pilotenhorloge maakt jouw outfit helemaal compleet!

De horlogecollectie van Davosa is divers en uitgebreid. Naast exclusieve pilotenhorloges vind je binnen de collectie bijvoorbeeld ook hoogwaardige duikhorloges. Davosa is een merk dat het belangrijk vindt toegankelijk te zijn voor een breed publiek. Zij streven er dan ook naar de horloges uit de collectie betaalbaar te houden. Dit betekent echter niet dat je in hoeft te leveren op de kwaliteit. Davosa zorgt er namelijk voor dat de horloges met de grootst mogelijke passie en zorgvuldigheid worden vervaardigd door echte vaktechnici. Daarnaast hecht het merk zeer veel waarde aan een stukje innovatie, waardoor het op technisch gebied nooit stil zal blijven staan. Met een horloge van Davosa kies je hierdoor altijd voor de meest moderne technologieën. Bovendien maakt Davosa uitsluitend gebruik van Swiss made uurwerken van de merken ETA en Valjoux, die bekend staan als de beste ter wereld. Met een Zwitserse basis, het gebruik van hoogwaardige materialen en een exclusief design in combinatie met de aantrekkelijke prijzen, weet Davosa zich te onderscheiden van andere luxe horlogemerken. Bovendien kan het merk hiermee goed concurreren met grotere en duurdere merken. Met een Davosa horloge kies je altijd voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

Davosa Pontus Pilot 161.497.55

Een bijzonder stijlvol pilotenhorloge afkomstig uit de collectie van Davosa, is de Davosa Pontus Pilot 161.497.55. Dit horloge kenmerkt zich door een prachtige zwart lederen horlogeband met als accent het witte stiksel. Deze sluit met een vouwsluiting, die het luxe karakter van het horloge nog eens extra benadrukt. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 47mm en een dikte van 15mm. Dit is een iets groter formaat waardoor het horloge zeer goed afleesbaar is. De wijzerplaat is eveneens zwart van kleur en voorzien van witte accenten. Davosa heeft voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas. Saffierglas is uiterst sterk en daarom zeer geschikt voor een robuust horloge als deze. Op dit glas zullen dan ook niet snel krasjes zichtbaar zijn. Dit model is zoals we gewend zijn van Davosa tot in de perfectie afgewerkt en zal dan ook een echte blikvanger betekenen om de pols.

Davosa Pontus Pilot 161.497.55 is tot 50 meter waterdicht. Natuurlijk is dit horloge voorzien van een Swiss made uurwerk van topkwaliteit dat zorgt voor een solide basis. Deze is afkomstig van het merk Valjoux (Valjoux 7753). Dit horloge biedt bovendien een indrukwekkende lijst extra functionaliteiten. Zo is deze voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast beschik je met dit horloge bovendien over een mooie chronograaf functie. Al met al een mooi en compleet model, dat het authentieke pilotenhorloge eer weet aan te doen. Voor de liefhebber van de luchtvaartgeschiedenis en van mooie horloges is dit dan ook een absolute aanrader. Met de Davosa Pontus Pilot 161.497.55 kies je voor een horloge dat te dragen is op verschillende gelegenheden en bij diverse outfits. Zeker door de overwegend zwarte tinten is deze bij vele stijlen passend. Wat betreft kwaliteit weet je met dit horloge zeker dat je er jarenlang van zult kunnen genieten. Het Zwitsers hart van het horloge zorgt voor altijd een betrouwbare en accurate weergave van de tijd. Door de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding die Davosa biedt, krijg je met dit horloge absoluut veel waar voor je geld.

Je kunt de Davosa Pontus Pilot 161.497.55 nu bij ons bestellen in de webshop. Wij zijn bovendien officieel dealer van Davosa, waardoor je altijd met een gerust hart bij ons je bestelling plaatst. Bovendien bieden wij de scherpste prijzen, nieuwste collecties en beste service. De Davosa Pontus Pilot 161.497.55 wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een luxe officiële horlogedoos. Bekijk nu onze collectie Davosa horloges bij ons in de webshop en kies voor het horloge dat het beste bij jou past!