Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa horloges met Zwitserse allure

Geplaatst op 11 mei 2012 om 12:04 uur

 Iedereen heeft wel een favoriet merk voor auto's, kleding, electronica en voedsel. Op horlogegebied is Davosa een merk dat bij veel horlogeliefhebbers hoog op het lijstje staat. Waar Zwitserse horlogemerken als Tag Heuer, Oris en Omega vaak buiten het budget van velen vallen zijn de Davosa horloges juist erg betaalbaar.

Waarom spreken Davosa horloges aan?

Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig. De Davosa horloges zien er zeer goed uit, hebben Zwitserse techniek en zitten in een interessante prijsklasse. Diegene die wel een luxe Zwitsers horloge wilt maar niet de hoofdprijs wenst te betalen zit bij Davosa goed.

Naast de bovenstaande eigenschappen wordt het totaalplaatje nog interessanter omdat Davosa haar horloges levert in een schitterende horlogebox en met een duidelijke handleiding.

Davosa horloges onderschat in Nederland

In Duitsland is Davosa een zeer groot en bekend horlogemerk. Met meer dan 200 dealers is Davosa bij onze oosterburen zeer geliefd. Sinds kort is Davosa ook op de Nederlandse markt actief en bieden wij de nieuwste collecties Davosa horloges aan.

Deze horloges staan niet alleen garant voor jarenlang horlogeplezier, maar ook voor de begerige blikken van andere mensen wanneer zij zien dat u een schitterend "Swiss made" horloge draagt.

De actuele collectie Davosa horloges is verkrijgbaar in onze webshop.