Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series watchwinders | Limited Editions

Geplaatst op 14 november 2020 om 15:43 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson presenteert met trots haar nieuwste serie, de Swiss Series. De Benson Swiss Series watchwinders volgen de filosofie en het vakmanschap van Benson. Deze nieuwe serie watchwinders is compact, modern, luxueus en heeft Zwitserse techniek. Daarnaast wordt elke watchwinder in Nederland geassembleerd met focus op kwaliteit, afwerking en detail.

Benson Swiss Series Single 1.20 Blue Leather watchwinder

De Benson Swiss Series Limited Edition watchwinders zijn beschikbaar voor 1, 2, 3 en 4 automatische horloges. Elke rotor is individueel instelbaar qua aan/uit, draairichting en aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day). Hierdoor kan je elk horloge opwinden. Het opwinden van een Breitling of Rolex horloge is geen enkel probleem.

Het compacte design in combinatie met de hoogwaardige materialen zoals edelstaal, echt leder, gehard mineraalglas en hout zorgt voor een prachtige uitstraling. Leuke bijkomstigheid is dat Benson ook gelijk een Swiss Series Limited Edition uitbrengt. Dit zijn speciale watchwinders die zich onderscheiden door authenticiteit en een gelimiteerde oplage, namelijk 250 stuks per stijl. Elke watchwinder is individueel genummerd op de achterkant via een metalen plaatje.

De kwaliteit van de watchwinders wordt gewaarborgd door de Zwitserse techniek binnenin elke Benson Swiss Series watchwinder. De motor en gearbox zijn van Zwitserse makelij en bieden een fantastische kwaliteit, duurzaamheid en een extreem laag geluidsniveau. Elk automatisch horloge wordt op professionele wijze voorzien van energie zodat het nooit stilstaat. Uiteraard werken deze watchwinders via een adapter maar als je wilt ook op batterijen. Hierdoor ben je flexibel en kan je de watchwinder neerzetten waar jij dat wilt. Bijvoorbeeld op kantoor, in je slaapkamer of in een kluis.

De Benson Swiss Series watchwinders zijn verkrijgbaar in de reguliere lederen uitvoering en als speciale Limited Edition. De Benson Swiss Series Limited Edition modellen hebben een bijzondere uitstraling en zijn voorzien van een speciale combinatie van origineel leder en stiksel. Deze modellen zijn gelimiteerd op 250 stuks per model en elk exemplaar is genummerd. Hierdoor is elke watchwinder uniek en een echt collectors item.

De Benson Swiss Series watchwinders worden in Nederland geassembleerd. Hierdoor verzekert Benson, samen met de Zwitserse techniek, kwaliteit en duurzaamheid. Uiteraard wordt er bijzonder veel waarde gehecht aan de afwerking. Dit is zichtbaar aan de watchwinder, bijvoorbeeld de Benson Swiss Series Single 1.20.Blue Leather watchwinder, zelf maar ook aan de verpakking en handleiding. Elke Benson Swiss Series watchwinder is genummerd en wordt geleverd met een certificaat. De Limited Edition modellen zijn uniek en een éénmalige oplage van 250 stuks per model.

De Benson Swiss Series Limited Edition watchwinders worden geleverd met 3 jaar garantie en zijn voorzien van een fraaie verpakking, certificaat en handleiding.