Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Mare Unlimited horloge

Geplaatst op 30 januari 2024 om 15:37 uur

Ben jij op zoek naar een sportief horloge? Wil je niet al teveel geld uitgeven aan een sportief horloge? In dit artikel schrijven we over een horlogemerk dat sportieve horloges produceert. Deze horloges zijn voorzien van een quartz uurwerk, fraai sportief ontwerp en hebben een interessante prijs. Vooral nu deze horloges afgeprijsd zijn.

Mare Unlimited horloge

Binnen de horlogerie wereldwijd zijn er tal van merken te vinden die onderscheidend zijn van andere merken door bijvoorbeeld een uniek design, een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding of door het gebruik van bijzondere materialen. Dan zijn er natuurlijk ook nog de merken die wereldwijd veel aanzien genieten doordat er een zekere status met een dergelijk horloge verbonden is. Een voorbeeld hiervan is het high-end horlogemerk Rolex. Liefhebber, verzamelaar of diegene die niets met horloges heeft, Rolex is bij vrijwel iedereen bekend. Het merk Rolex is duidelijk herkenbaar door de fraaie en stijlvolle designs die het hart van menig liefhebber van luxe horloges sneller doen kloppen. Aan de andere kant is het ook een merk dat vanwege de prijzen niet voor iedereen toegankelijk is.

Er zijn echter een aantal andere horlogemerken op de markt die geïnspireerd zijn door de horloges van Rolex. Een goed voorbeeld van zo’n merk, is het relatief jonge horlogemerk Mare Unlimited. Mare Unlimited is een merk dat nog niet zo heel lang op de markt is maar dat veelbelovend is wat betreft de uitstraling van de horloges, het materiaalgebruik, draagcomfort en natuurlijk kwaliteit. Wanneer je erg gecharmeerd bent van de designs van het merk Rolex, maar dit niet binnen je budget past, is het merk Mare Unlimited dan ook zeker zeer interessant te noemen.

De horloges binnen de collectie van Mare Unlimited hebben een overwegend sportief karakter. Dit komt door de vormgeving van de horlogekast, het kleurgebruik en de soepele rubberen horlogebanden. Deze horlogebanden zorgen er bovendien voor dat de horloges van Mare Unlimited zeer comfortabel te dragen zijn. Het relatief lichte gewicht en dunne horlogekast van de horloges van Mare Unlimited komt het comfort van de horloges daarnaast ook ten goede. De horloges van Mare Unlimited kenmerken zich niet alleen door het herkenbare design, maar ook door een aantal andere zaken. In de eerste plaats zijn de horloges van het merk voorzien van een Swiss made uurwerk van topkwaliteit. Met een uurwerk van dit kaliber, schaf je met een horloge van Mare Unlimited een zeer betrouwbaar en duurzaam accessoire aan. Hiernaast zijn de horloges van het merk voorzien van Superluminova, dat  licht geeft in het donker. Tel daar de draaibare bezel en verschroefde kroon bij op en je hebt ieder horloge van het merk Mare Unlimited in een notendop weten te vangen. Om je nader kennis te laten maken met dit aansprekende horlogemerk, hebben we twee horloges uit de collectie voor je uitgezocht, die we graag nader voor je uitlichten.

Het eerste elegante horloge van Mare Unlimited waarover we je graag meer willen vertellen, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK. Dit horloge valt onder meer op door het mooie contrast in kleur. Het horloge is namelijk voorzien van een zwarte rubberen horlogeband en een eveneens zwarte wijzerplaat, die is omlijst door een fraaie bruin-/rosé-/ zwartkleurige draaibare bezel. Het horloge sluit met een doornsluiting en is tot 100 meter waterdicht. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8 mm en een doorsnede van 40mm. Verder is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK uitgerust met sterk saffierglas, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je snel krasjes op het glas zult zien. De basis van het horloge bestaat uit een Swiss made quartz uurwerk van het merk Ronda. Een quartz horloge is werkzaam op batterij, met als voordeel dat deze extra punctueel is en bovendien goed bestand tegen schokken en stoten. Het horloge is verder voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want het horloge is daarnaast ook nog uitgerust met een verschroefde kroon en een handige GMT functie.

Het tweede horloge van het merk Mare Unlimited dat we graag even voor je in het zonnetje willen zetten, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.RDBL. Dit horloge is eveneens voorzien van een comfortabele rubberen horlogeband in de kleur zwart, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is eveneens zwart en is omringd met een draaibare bezel in de kleuren rood en blauw. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal met een doorsnede van 40 mm en een dikte van 8mm. Daarnaast is ook dit model tot maar liefst 100 meter waterdicht en voorzien van saffierglas. Het hart van het horloge wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk van Ronda. Je beschikt met dit horloge tot slot over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, verschroefde kroon en als mooie extra een GMT functie.

Mare Unlimited horloges zijn natuurlijk geen Rolex horloges. De verschillen tussen beide merken zijn enorm. Toch heeft Mare Unlimited een hele leuke collectie horloges geproduceerd die voor de liefhebbers van betaalbare horloges zeer leuk zijn. Het merk onderscheid zich van andere merken in dezelfde prijsklassen door een sportief ontwerp, goede quartz uurwerken en een scherpe prijs. Dus ben jij op zoek naar een sportief horloge voor niet al teveel geld dan moet je zeker een Mare Unlimited horloge overwegen.

Je bestelt de toch al scherp geprijsde horloges van het merk Mare Unlimited nu bij ons in de webshop met een mooie extra korting. Dit is dus nu een echt buitenkansje om een hoogwaardig horloge aan te schaffen met allure, voor een zeer interessante prijs. We leveren de horloges van dit merk met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Alle Mare Unlimited horloges worden vanuit voorraad geleverd en heb je dus snel in huis.