Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series Pro watchwinders voor 12 en 16 horloges

Geplaatst op 28 januari 2024 om 10:38 uur

Voor de echte verzamelaar die zijn verzameling van automatische horloges op professionele wijze én in stijl wil kunnen opwinden, biedt het aansprekende merk Benson verschillende fraaie modellen watchwinders.

Benson Watchwinders is een merk van Nederlandse bodem, die door de kennis en ervaring die het merk in huis heeft op dit gebied, exact weet wat de echte liefhebber en verzamelaar van automatische horloges zoekt in een watchwinder. De collectie van Benson biedt modellen voor de liefhebber met een enkel automatisch horloge, maar ook modellen voor de professionals onder de verzamelaars. Speciaal hiervoor heeft Benson de watchwinders ontworpen die te vinden zijn in de Benson Black Series Pro. Deze watchwinders kenmerken zich door een grote capaciteit voor opwinding, met daarnaast nog een extra opbergruimte voor meerdere horloges of andere sieraden. Daarnaast zijn deze modellen voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Deze motoren verzorgen de opwinding van ieder type en merk automatisch horloge op veilige en vertrouwde wijze. Bovendien staan deze motoren erom bekend dat ze nauwelijks geluid maken tijdens het opwindproces. Hierdoor zijn de watchwinders uit de Benson Black Series Pro prima geschikt om op plaatsen te zetten waar stilte gewenst is, zoals op de slaapkamer of werkkamer.

Benson Black Series Pro 12.19.B

We geven je graag twee voorbeelden van watchwinders die afkomstig zijn uit de Benson Black Series Pro. De eerste watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is de Benson Black Series Pro 16.19.CF. Met dit model kun je een verzameling van zestien automatische horloges tegelijk van opwinding voorzien. Daarnaast biedt dit model dan ook nog een opbergruimte in de vorm van een ingebouwde lade, hierin passen nog eens twaalf horloges. De watchwinder is verder met de hand gemaakt van hout en voorzien van maar liefst twaalf verflagen. Dit model is uitgevoerd in een carbon fibre look. Het interieur is voorzien van een speciaal soft velvet. Deze inleg biedt jouw horloges bescherming tegen krasjes of andere beschadigingen. Dit model is bovendien voorzien van een glazen deurtje met slot. Hiermee berg je je horloges met een extra veilig gevoel op. Het slot is uiteraard fraai afgewerkt zodat dit niet zichtbaar is. De Benson Black Series Pro 16.19.CF watchwinder is uitgerust met een innovatief touchscreen. Hiermee kun je de instellingen wijzigen wat betreft de draairichting en het aantal turns per day. Het is mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk, waardoor ieder horloge de meest ideale wijze van opwinding krijgt in deze watchwinder. Dit model beschikt bovendien over een ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je jouw verzameling desgewenst in de schijnwerpers en zet je je watchwinder in als display voor jouw verzameling. Met behulp van de speciale speedwinding functie voorzie je jouw automatische horloges in korte tijd van de benodigde energie. Tot slot biedt de Benson Black Series Pro 16.19.CF de programma’s CW, CC en Alt, een USB aansluiting en een overwind protectie. Kortom, deze watchwinder biedt alles wat de professional onder de verzamelaar maar te wensen heeft.

Een tweede model van Benson die we graag nader voor je onder de loep nemen, is de Benson Black Series Pro 12.19.B. Deze watchwinder biedt de ruimte voor het opwinden van twaalf automatische horloges tegelijk en een extra opbergruimte voor nog tien horloges. Deze met de hand gemaakte stijlvolle watchwinder is eveneens gemaakt van kwaliteitshout, maar dan in de kleur zwart. Ook hier valt de perfecte afwerking weer op, doordat de watchwinder is voorzien van maar liefst twaalf verflagen. Bij dit model is tevens de binnenkant voorzien van het speciale soft velvet, ter bescherming van je geliefde horloges. Deze watchwinder is eveneens voorzien van een deurtje van mineraalglas met slot. De instellingen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag zijn gemakkelijk te wijzigen met behulp van het handige touchscreen. Het is ook bij dit design weer mogelijk dit te regelen per horloge afzonderlijk. Met de ingebouwde LED verlichting zorg je voor een fraai zicht op jouw horloges op ieder moment van de dag. De Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder is verder eveneens voorzien van de handige powerwinding functie en de programma’s CW, CC en Alt. Natuurlijk ontbreekt ook hier de overwind protectie niet, ter bescherming van jouw horloges tegen overspanning. De watchwinder is tot slot voorzien van een USB aansluiting en is werkzaam middels netstroom met behulp van een adapter.

Met de beide modellen watchwinders uit de Benson Black Series Pro hebben we je een inkijkje gegeven van de mogelijkheden binnen de collectie van Benson. Het merk biedt echter nog vele andere fraaie modellen, die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Of je nu één automatisch horloge in het bezit hebt, of een hele verzameling, bij Benson vind je de perfecte watchwinder voor jou en je horloges. Benson staat bekend als een merk dat een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding biedt. Daardoor kun je bij Benson een watchwinder aanschaffen tegen een scherpe prijs, zonder daarvoor te hoeven inleveren op kwaliteit of een stijlvol design. Bekijk nu ons fraaie aanbod watchwinders van Benson en kies voor jouw favoriet!