Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Van Speyk Dutch Diver - kwaliteit uit Nederland

Geplaatst op 5 september 2016 om 08:15 uur

 Het Nederlandse horlogemerk Van Speyk produceert haar Dutch Diver modellen volledig in eigen land. Hierdoor voldoen deze horloges aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden ze jarenlang plezier. Het automatische uurwerk van Miyota, dat veelal door Citizen wordt gebruikt, is zeer nauwkeurig en betrouwbaar. De Van Speyk Dutch Diver horloges hebben saffierglas waardoor het glas vrijwel niet krasbaar is. Hierdoor blijft het horloge er zolang mogelijk als nieuw uit zien. 

De solide edelstalen horlogeband zorgt voor een prettig draagcomfort. Daarnaast heeft deze band een dubbele sluiting zodat het horloge niet zomaar van de pols los kan komen. Het fraaie design van dit duikhorloge komt tot uiting in de "double layer" wijzerplaat, goede afleesbaarheid en stijlvolle horlogekast. Uiteraard is de Van Speyk Dutch Diver prima geschikt voor gebruik in en onder water. Met een waterdichtheid van 200m (20ATM) kunt u naar hartelust zwemmen, snorkelen en duiken. 

De Van Speyk Dutch Diver horloges zijn verkrijgbaar voor 329,00 euro incl. 2 jaar garantie en luxe horlogebox.De horloges zijn direct vanuit voorraad leverbaar.