Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Elysee horloges met 30% korting

Geplaatst op 20 februari 2024 om 15:38 uur

Het horlogemerk Elysee is één van de meest onderschatte horlogemerken ter wereld. Het is een relatief klein merk dat erg bekend is in Duitsland en hele fraaie horloges produceert. Het leuke aan Elysee horloges is dat ze ook nog eens enorm betaalbaar zijn. Deze horloges beginnen vanaf 229,00 euro. Dit is een ontzettend scherpe prijs voor een horloge van een gerespecteerd Duits merk. Vooral wanneer je weet dat wij gratis leveren binnen Nederland en elk Elysee horloge wordt geleverd met minimaal 2 jaar garantie. Laten we de Elysee horlogecollectie eens wat beter bekijken.

Elysee horloge

Voor de liefhebbers van fraaie en kwalitatieve horloges is de Zwitserse horloge-industrie een waar walhalla. Zwitserse horloges staan wereldwijd zeer goed bekend en menig horlogeliefhebber weet zijn weg naar de Zwitserse horlogerie dan ook steeds weer opnieuw te vinden. Naast Zwitserland is er echter nog een land met een florerende horloge-industrie, die op dit gebied eveneens topkwaliteit in combinatie met zeer exclusieve designs weet te bieden. We hebben het dan over Duitsland. Duitsland staat er bekend om binnen verschillende branches zeer degelijke en betrouwbare producten te produceren, waaronder ook uiterst hoogwaardige horloges. Wanneer je als liefhebber en/of verzamelaar op zoek bent naar een nieuw exemplaar, is het dan ook zeker een aanrader eens een kijkje te nemen bij één van de verschillende gerenommeerde Duitse horlogemerken. In dit artikel schijnen we ons licht graag op een specifiek Duits horlogemerk, dat niet alleen zeer attractieve designs, maar ook een stukje hoogstaande techniek weet te bieden.  Het merk waar we je graag meer over vertellen in dit kader, is het bijzondere horlogemerk Elysee.

Elysee staat bekend als een horlogemerk dat innovatie en vooruitgang zeer hoog in het vaandel heeft staan. De filosofie van het merk is dan ook niet voor niets: ‘de kern van ons werk is de som van design en kwaliteit in combinatie met de wensen van de horlogeliefhebber’. Uit deze filosofie blijkt onder meer dat het gebruikerscomfort en de wensen van de gebruiker zeer belangrijk zijn voor de mensen achter Elysee. Dit komt dan ook tot uiting door de vele fraaie, hoogwaardige en gebruiksvriendelijke modellen uit de collectie. Bij Elysee kun je bovendien terecht voor horloges met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met andere woorden, je kunt bij dit merk rekenen op veel waar voor je geld. Tegen een aantrekkelijke prijs, schaf je bij Elysee een fraai horloge aan, waar je jarenlang plezier aan zult beleven. Daar komt bij dat je bij ons in de webshop nu verschillende modellen van het merk kunt bestellen, met een interessante extra korting. Dit betekent dat je deze horloges van het merk nu extra voordelig kunt aanschaffen. Wat betreft uitstraling biedt Elysee voor ieder wat wils. Zo herbergt de collectie van dit merk horloges met een meer robuuste en stoere uitstraling, maar ook modellen die meer passend zijn voor de liefhebber met een voorkeur voor klassieke designs.

Graag zetten we een tweetal Elysee horloges die je nu bij ons met extra korting kunt bestellen voor je in de spotlight. Het eerste model uit de collectie van het merk waarover we je graag meer vertellen, is de  Elysee Ocean Pro Ceramic 80582. Dit fraaie Elysee horloge is een model met een sportieve en stoere uitstraling. Het horloge is voorzien van een horlogeband van edelstaal, die sluit met een vouwsluiting. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en wordt omringd door een bijzondere draaibare bezel in een heldere kleur blauw. Verder is dit stijlvolle horloge uitgerust met een robuuste horlogekast, gemaakt van edelstaal. Deze heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 40mm. De Elysee Ocean Pro Ceramic 80582 is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Seiko, waarmee je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Daarnaast is dit model tot maar liefst 200 meter waterdicht, waardoor dit horloge ook geschikt is voor gebruik bij verschillende soorten watersport. Naast de eerder genoemde draaibare bezel, beschik je met dit horloge van Elysee over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Het tweede Elysee horloge dat je nu extra aantrekkelijk geprijsd bij ons kunt bestellen, is de Elysee GMT Pro Ceramic 80590. Ook dit horloge is uitgevoerd in een robuust en sportief design. Het horloge is voorzien van een horlogeband van edelstaal met vouwsluiting. De horlogekast van dit model is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van witte accenten. De Elysee GMT Pro Ceramic 80590 is verder uitgerust met een quartz uurwerk van het merk Ronda. Een quartz uurwerk van goede kwaliteit, biedt als voordelen dat deze extra punctueel is wat betreft tijdsweergave en dat deze goed bestand is tegen schokken en stoten. Ook dit horloge van Elysee is tot 200 meter waterdicht en daarmee geschikt voor de echte sportieveling. Het horloge biedt daarnaast een aantal mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een draaibare bezel, datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want dit fraaie horloge biedt bovendien ook nog een handige GMT functie.

Ben je geïnteresseerd geraakt in één van de genoemde hoogwaardige horloges van Elysee? Bekijk dan nu deze modellen bij ons in de webshop en bestel jouw favoriet met een leuke korting! Wij leveren deze horloges met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding, in een luxe officiële box.